en fullkomligt meningslös uppdatering (men jag kände att jag behövde skriva något, vad som helst)Det var tydligen längesen jag hade umgåtts ordentligt med min familj, och därför skulle jag i helgen följa med till Eksjö för att gå på stadsfest. Min moster, min mor och min bror är alltid fina att umgås med, men annars var det mesta botten. Det fanns tre anledningar till att jag åkte med: familjehäng, Markus Krunegård och Monde Yeux. Markus Krunegård blev inställd och jag ville helst av allt gå och gömma mig under en sten. Allt var Rix FM-igt, Gubbrockigt, Fulla ungdomar-igt och ännu värre: Fulla medelålders gubbar-igt. Monde Yeux, Stefan Sundström, Wille Crafoord, The Tarantula Waltz och Patrik Kolar Trio förtjänar dock ett omnämnande i denna text, och langosen var lite halvgod.Det regnar alltid i Nässjö, nästan lika ofta som i Jönköping.Vi sov hos min moster, åt god mat och fyndade second-hand. Röda Korset hade bestämt sig för att göra plats för sina "höstnyheter" genom att sälja ut alla gamla varor för en krona styck, jag tackade och tog emot. Kläder i mängder, Husmoderns gyllene bok, Två köksalmanackor, en gammal lärobok och två LP-skivor fick jag med mig hem. Och ute dånar åskan medan regnet står som spön i backen. Åh, om regnet ändå kunde skölja bort mina läxor eller åtminstone ångesten över att jag inte gör dem.
KÄRLEKSFÖRKLARINGAR

jag tycker inte alls att det här var en meningslös uppdatering. jättefint! det spelar ingen roll vad du än skriver, för du gör det så utomordentligt bra! åh så bra.

tänk om regnet ändå kunde skölja bort alla ogjorda läxor ... här skiner solen.


sofia

Jag håller med Sofia.Och ååååh, helt fantastiskt det där med Röda Korset ju! Är så avundsjuk.


Marie

Sofia: åh, tack så mycket! Och ja, den eviga drömmen om läxornas icke-existerande fortföljer.

Marie: tack! och ja, vilken galen tur jag hade! jag brukar bara höra om andra som råkar ut för liknande realisationer, men denna gång var det jag.


Julia

Upp