en fullkomligt ångestbefriad söndag



Dagen inleddes på bästa vis - en åktur ner till stan med Jönköpings kollektivtrafik. Jag gillar verkligen att färdas med våra stadsbussar. Att sitta där med fin musik i öronen och helt och hållet kunna fokusera på vad människor runt omkring mig sysslar med.

Jag träffade Lisa, hon är väldigt fin (Lisa, slå mig hårt om det är någon bild du vill ska försvinna härifrån. puss). Våra fötter förde oss mot kanotklubben vid Vättern. Personligen tycker jag knappt att det går att bada någon annanstans vid Vättern i Jönköping då jag avskyr köttmarknadskänslan som infinner sig på de platser där alla ligger packade som laxar insmorda med sololja och iförda alldeles för små bikinis.


Sen var det ungefär såhär fint. Gräset kittlade mig i ryggen när jag slängde upp mina ben högt upp i luften till alla tanters och farbröders stora förfäran. Vi pratade och pratade och pratade ända tills det bubblade gröt ur våra öron. Skrattmåsen var glad för att den hade doppat huvudet i choklad. Solen lyste, skratten klingade och jag kunde bara le. Ungefär.


Vi köpte jättedyrt godis i godispåsar med fönster.

Vi badade i det lagom varma(!) vattnet. Herregud, vanligtvis är inte Vättern en badvänlig sjö förrän i augusti.

Åh, allt var så fint! Hela söndagen kan sammanfattas med tre ord: fin, fin, fin.

ps1 jag tänkte skriva ett långt inlägg om att bloggen firar sex månader idag (kanske med en gif-bild, en spellista eller en tårta), men det blev visst inte så.
ps2 inatt kom min fina vän Sophie hem efter en två veckor lång vistelse i Grekland. Vi träffades ikväll för att krama varandra sönder och samman och hoppa omkring hand i hand med mungiporna uppe vid örsnibbarna i ett par timmar. Galet vad mycket hon betyder för mig (Hej Sophie, du är bra)!
KÄRLEKSFÖRKLARINGAR

Låter som en ovanligt bra söndag. Jag vill också säga hej till Sophie!


Jake

Jag vill krama dig hårt för att det var en sån fin eftermiddag. Det kändes välbehövt!



(Hoppas dock du kan ta bort den hemskahemska närbilden på mig själv, utan att hata mig alltför mycket.)



PUSS! för att du är så underligt bra


Lisa

Åh låter som en mycket fin söndag. Jag håller med dig med det här om vätterns stränder dock.

Men godis och Lisa, det är en bra blanding det.


bells

jake: Speciellt för att vara en söndag! Söndagar är ångestfyllda dagar. Och ja, ett hej till Sophie förstår jag att du vill yttra, kanske kan vi alla tre hitta på något fint en fin dag?



lisa: det var verkligen en finfinfin eftermiddag, allt stämde på något vis. Och åh, vad du är bra min vän, jag är så glad att jag har dig!



närbilden på dig är dessutom borta, men det tog emot då du var så galet vacker på den. puss!



bells: godis, lisa, kanotklubben, blåst, sol, baddräkt. Åh, hela kombinationen var underbar!


julia

Upp