Bra, utmärkt, fint, riktigt, helt i sin ordning

"Vad gör vi när vi har använt alla synonymer till okej och det fortfarande inte känns så?"
"Och hur ska vi åtgärda det faktum att det inte virvlar omkring fjärilar i min mage trots att du är så jävla fin?"

Han svarade inte, så hon tog det som ett okej. Det där ordet - okej. Ordet som egentligen inte beskriver något annat än att allt är rent åt helvete o-okej. Han hade redan slutat lyssna på henne (eller slutat försöka svara). Eller kanske försökte han bara sluta tänka på henne som det finaste i världen. Kanske försökte han bara sluta vilja titta på henne, sluta vilja viska vackra ord i hennes öra, sluta vilja smeka hennes hår.

Kanske var det det enda han ville - men egentligen tvärtom.
text
KÄRLEKSFÖRKLARINGAR

åh vad bra det här var. verkligen.


pamela

Du får mig att vilja läsa varje ord du någonsin skriver, att aldrig vilja stänga av datorn när jag väl börjat se.

Det finns ingen räkning på hur många gånger jag har gått igenom flera inlägg från början till slut, från i december till maj.

Om du slutar blogga tar det stopp, då försvinner det där lilla extra som höjer upp stämningen litegrann varje dag.


Ilona

den nya bloggen är den som gäller, den när jag verkligen lägger ner mig på varje ord.

i min andra kommentar visas den gamla, den där jag inte vågade visa mina känslor med de ord jag idag utvecklar så det byggs finare meningar.


Ilona

"åhhmmå"


bells

jättefint skrivet!


ANNA

Juflie, så jäävla duktig du e på att skriva!! du kommer bli nåt stort, seriöst. Bara du vill så.


Linn

Pamela: Jag blir alldeles till mig av alla komplimanger. Du vet när man tänker "Orden är säkert menade för någon annan". Sen inser jag att det är mig ni skriver så vackra ord till. TACK!



Ilona: Herregud! Förvåningen, glädjen, lyckan, mungiporna som når ända upp till örsnibbarna. Jag vet inte alls vad jag ska svara på en så underbar kommentar som den här. Tack tusenfalt helt enkelt. Verkligen.



och du, det där med att du nu har en blogg där du försöker uttrycka dina känslor: fint, verkligen jättefint! Det är skönt att skriva, förlösande på något vis.



Bells: Åhmmå, ditt och mitt alldeles egna lilla ord. Tacktacktack!



Anna: Taaack så mycket!



Linn: Vad finelifinfint att du tycker så! Vi får helt enkelt hoppas (nej inte hoppas. Kämpakämpa och skrivaskriva tills fingrarna trillar av) att jag en dag blir något stort. Eller något litet, bara jag trivs med det så... Puss och tacktacktack min fina, fina vän!


Julia

Upp