ett stockholmsliv // en märklig bildblandning // har egentligen inte tid att blogga

Flippzta och jag genomtrötta och genomglada på hennes inflyttningsfest för några veckor sedan.


Releasefest är det enda rätta jämt jämt jämt och gärna ännu oftare. Hade ingen aning om att så många människor frivilligt skulle åka ut till Rågsved för att lyssna på uppläsningar, svepa öl, dansa spasmiskt. Och finast var kanske ändå stenarna som vi skapade guldstig av.


Och på min byrå blommar de vita liljorna över. Begravningsblommor är den enda rätta gåvan när en antologi döps till ”En gång ska du också dö. Har du tänkt på det?”


Svartklubb i Sickla av och med fantastiska personer och det var så roligt att få medarrangera om så bara en liten aning och jisses vad människor tar en på allvar när en sitter i entrén och ber om legitimation. Kunde ju inte direkt säga "heh, alla ni är äldre än mig, chilla".


Köper en kimono för pengar jag inte har för att fira att Anna och jag om fyra dagar flyttar in i en 77 kvadratmeter stor lägenhet i Hägerstensåsen. Krypavstånd till tunnelbanestationen och Snöflingebacken är vår nya adress och alldeles snart röda linjen istället för gröna och alldeles snart väldigt slitet originalkök ifrån femtiotalet istället för hemsk åttiotalsrenovering.


Anna och jag. Om fyra dagar är det hon och jag och Hägerstensåsen. Just nu är det en Sturebyiansk lägenhet fylld med flyttkartonger och jag har inte packat ner en enda pinal. Heh. Tänkte börja packa om två dagar.


Och nu ska jag iväg på studiebesök på ett bokförlag. Sedan blir det Matildakramar och Karinkramar och Valborgshäng i Uppsala. Såhär fina var Matilda och Karin när vi åt pannkakor i deras Berlinlägenhet förra året.

PUSSHEJ!
Upp