frågestund (borde kanske kalla det för Q&A som alla lite hippare bloggare gör)
(en urusel hållning, ett Kreuzberg, två kilo clementiner, ett kilo champinjoner, tre avocados, en aubergine, 150 gram ädelost och 500 gram körsbärstomater (strålande matmarknad på tisdagar och fredagar) <-- titta, en parentes i parentesen)

Varför insåg jag inte genast att mitt bonsaiträd givetvis bör heta Jean-Claude? Ostfager fastnade dock ganska länge i mitt hjärta. På tal om något helt annat: ni är väldigt många som ställer diverse frågor om Berlin (och ja, egentligen allt annat också) i kommentarfältet. Den senaste tiden har jag varit okejduktig på att svara, men fortfarande inte strålande. Så jag tänkte helt enkelt ha en vacker liten frågestund här på ohhboy. Ba låter mitt storhetsvansinne flöda, ba sätter mig själv högst upp på en fasligt hög piedestal. Vill du veta priset på brieost i Berlin? Kör i vind! Är du intresserad av att veta hur många leverfläckar jag har på min rumpa? Fråga någon annan, jag har nämligen ingen aning. Vill du ha hjärteråd och smärteråd och en över-internet-klapp-på-axeln? Be om det! Här finns jag för att svara på vad ni än kan tänkas hitta på (nästan). Så. Fråga något är ni snälla. Det blir så pinsamt annars.

(Nu ska jag dricka upp mitt mousserande vin som jag köpte för nitton kronor på Lidl (unnade mig ett lite dyrare vin idag) och sedan är det dags för spasmisk dans till åttiotalsmusik. Mmmm. Spelas Rasputin med Boney M. blir jag fantastiskt nöjd. Det duger även med lite Funky Town eller I Will Survive eller så)
Upp