det är en blå världOredigerade bilder. Ja, himlen var så blå. Ja, mina jeans är så trasiga. Ja, solen lyste så starkt. Ja, det var lika kallt som det ser ut. Ja, jag ignorerade kylan i vårkläder. Och ja, jag älskar verkligen att sitta högst upp i parkeringshus. Det finns inget annat som gör mig lika lugn och tillfreds med tillvaron. Vissa behöver ibland komma långt hemifrån, andra behöver gå en jättelång promenad och jag behöver ibland ensamhet och möjligtvis lite musik. Det är så skönt att vara själv ibland, jag skulle inte klara av att ha folk omkring mig hela tiden.

färgsprakande

Kom ihåg att jag skriver detta under ett svagt ögonblick, det vill säga klockan halv två på natten.. Men ibland får jag lust att lägga in en dagens utstyrsel (tvinga mig inte att skriva outfit). Ikväll har jag känt mig extra fin, i gröna strumpor, grön kofta, grön sjal, svart sammetströja, beiga byxor, bruna skinnskor och beige jacka. Jag har känt mig så vårig att jag har blivit alldeles hallonsodabubblig i kroppen. Men kom ihåg att jag skrev det här under ett svagt ögonblick, och nu är det nog bäst att jag får lite sömn.

en fredagskväll
Såhär kan en fredagskväll se ut. En helt vanlig fredagskväll när ens vän har fyllt sjutton och bjuder på fint kalas. Kalas som inkluderar tårtor, limbodans, mystiska lekar, god mat och pratpratprat.
Upp