en tjänst och en puss

Hej. Jag ger uttryck för väldigt många känslor, tankar och åsikter här. Kanske är jag ibland för ärlig. Jag tappade bort begreppen personligt och allmänt någonstans längs vägen. Kanske vet ni att jag har blek hy och gröna ögon, att jag tycker om mina randiga lakan och att jag inte längre blir knäsvag vid mjölkmaskinen. Ni har sett utsikten från mitt fönster och läst berättelser om min högstadietid. Jag har skrivit om det svartaste av mörker och den rosamolnigaste av kärlek. Ni vet mycket om mig helt enkelt.

Så nu skulle jag vilja be ER om en sak. Jag vill lära känna ER en aning bättre, jag vill veta någonting om ER. Skriv vadsomhelst. Berätta vadsomhelst. Det kan räcka med ett hej och ett namn, ett kärt intresse eller ett ”jag bor i norrland”. Jag vill bara veta någonting, ett tecken på er existens. Vill man skriva en tre A4sidor lång berättelse får man givetvis göra det. Ni är så fasligt många som läser vad jag skriver här, men jag vet inte ens nästan vilka hälften är. Och ibland får jag så märkliga blickar i korridoren, heh, vilka är ni egentligen från Per Brahegymnasiet som läser?

Puss.

alla drömmer om fåglar, även du, även jag
Drömmer om att odla vingar på ryggen och flaxa iväg långt bort härifrån, men trivs samtidigt fasligt bra. Just precis här. Just precis nu. Börjar dock känna nostalgin dunka i kroppen: minns känslan av att nyss ha fyllt sexton och bli bjuden på hemmafester i treors kök sena nätter. Minns känslan av att nyss ha fyllt sexton och sitta med Sophie i matsalen pratandes om BP och M och S och J och alla andra pojkar vi spanade in. Minns känslan av att nyss ha fyllt sexton och känna hur världen vidgades med hundratals nya personer, hundratals nya erfarenheter, hundratals nya intryck. Skriver om känslan i ett annat tempus än NU, för den är inte längre aktuell och jag är inte längre sexton och jag spanar inte längre in BP och M och S och J i matsalen. De går inte längre på skolan. Jag blir inte längre knäsvag vid mjölkmaskinen.

HH


yeees, alltså, tänkte känna mig som den enda i herr hellströms ögon ikväll. ba' dansa omkring i min sjömansskjorta och tänka här kommer lyckan för hundar som oss. för när tiden är rätt (klockan åtta ikväll) ska håkan plocka upp mig och ta mig långt härifrån.

(och imorgon vill jag dansa med dig och dina mjuka läppar, men det är en helt annan historia)
Upp