Jean-Claude

(Det började sena bongonätter då alla samlas ute vid någon av värmelamporna för att röka, eller kanske började det tidigare än så. Någon gång föddes i alla fall Jean-Claude, jag tror att det är Bells som brukar ta åt sig äran för hans födelse. Jean-Claude har säkerligen en triangel tatuerad på vänsterarmens undersida, förmodligen ler han bara om han vill ligga. Vi brukar berätta historier om honom, hur vi glöder lika innerligt som toppen av hans Lucky Strike. Jean-Claude är vår raison d'etre, och här följer en text om honom. Givetvis fylld av klichéer och lidelse, annars handlar det inte om Jean-Claude. Åh, det skulle vara så mycket bättre om ni hörde mig läsa texten, vill spela in ljudklipp men har ingen utrustning alls.)


Karakteristiskt Franz Ferdinandsound i bakgrunden när du tar mig med storm, när du placerar din håriga, ådriga hand bakom min nacke, för mitt magra ansikte närmare ditt solbrända, tittar rakt in i mina gröna ögon utan att vika undan med blicken, biter dig i underläppen strax ovanför din mörkbruna grova skäggväxt, kysser mig med lätt plutande, röksmakande läppar och varm tunga. Allt inom loppet av tre femtedelar av en sekund. När du tar mig med storm.

Jean-Claude
Jean-Claude
Jean-Claude

Det här skriver jag till DIG, om OSS, för VI.
Jean-Claude.
Jag vill få dig att förstå. Du kan inte göra så här. Man gör inte så här.
Jean-Claude.

Redan vid ”har du eld?” var jag din. Ur dekadansens mörker lät du en rökstrimma stiga upp. Toppen av din Lucky Strike signalerade till mitt sönderrivna innanmäte att vardagen nu hade brunnit upp, blivit aska, trampats sönder. Jean-Claude. På trådslitna sammetssoffor drog du ner min svarta kjol, nedanför nästan antika bandaffischer fick du mig att skrika JAAAAAA!

Jean-Claude, jag kände hur du rörde vid mitt hjärta, men du säger att det var mina innanlår du kysste kärleksförklaringar längs. Mellan dina fingertoppar smular du ner mig till INGENTING, minimerar allt vi hade till INGENTING, spolar tillbaka till INGENTING. Men jag tror att du vet Jean-Claude. Du vet att vi bildade ordet amour. Du vet att vi brann.

Jean-Claude
Jean-Claude
Jean-Claude

Vi brann upp fort, eller hur?

text
KÄRLEKSFÖRKLARINGAR

Skulle vara så grymt att få höra dig läsa dina texter! <3


Rebecca

whoo-hah. Den där jean-claude alltså...


izzie

HA! jag ÄLSKAR att du lade ut texten. fullkomligt älskar det. fantastiskt


bells

men åh, du. tack. så många vettiga ord, sånt som jag inte orkar eller kan uttrycka själv, men jag vet ju hur det är, hur det ligger till. ungefär. om tiden och om att gråta sig svullen och att känslor inte vandrar stadigt på en linje. att läsa dig som jag känner igen mig i så mycket och se hur livet börjar fungera ibland

även fast, även fast, även fast

ger mig hopp.

tack för alla fina ord.


g

jag skulle verkligen, verkligen, verkligen vilja höra dig läsa en text eller två. jag röstar för att du letar reda på lite sådan utrustning :) fast det är väldigt fint i text också, förstås.


elin-alice

Julia, haha, det här är så roligt. ÅH. Jag kvider. Jag och vinet skrattar ikapp. JEAN-CLAUDE <3


Sophie

fantastiskt! dör.


sofia


Rävwn

åh, det brann!


Isabelle

GÖrfint. Verkligen!!!


Hanoi

Upp