tillfälligt avbrott

Här råder tillfälligt avbrott pga textresponsvecka och vänner att hejdådricka vin med och en flygresa till Stockholm och glöggmingel med kulturfolk och kollektivmiddag med pappa och glasskalas för tvåårig kusin och det nödvändiga dillchipsintaget och långpromenader på Södermalm och julkalenderavsnitt och Filippakramar och sol i sinnet.

Men åskmolnen finns också där, och orosklumpen i magen. För glittrandet och tindrandet placerar så mycket ledsamhet och ångest i ensamma kroppar och självmordsstatistiken slår hål på alla tak och julklapp efter julklapp efter julklapp köps och ges bort och slängs och någon annanstans fryser människor ihjäl och så många barn tvingas sitta vid matbordet och se sina föräldrar tömma snapsglas efter snapsglas efter snapsglas och kanske slutar det med att föräldrarna ligger däckade i soffan redan när Kalle Anka börjar visas.

Det är svårt att säga god jul utan att få ont i magen, men jag hoppas verkligen att ni har det fint. Stressa ytterst lite och kramas jättemycket! ♥♥♥

 
KÄRLEKSFÖRKLARINGAR

Får lite ont i magen av det andra stycket, just för att det ju är så himla sant..

Jag flyttar också över till Berlin i januari. Känner ju inte alls dig, men hade varit skoj att dricka kaffe eller vin eller öl ihop någon gång (obs är inte läskig utan bara medveten om att det oftast blir ensamt i början när man ger sig av sådär).

Hoppas att du har en fin jul!

Svar: är så himla, himla pepp på att dricka vin/kaffe/öl ihop med dig! lägg till mig på facebook.com/superjulia? <3
ohhboy.blogg.se


Adna

Godjulkram<3

Svar: godjulkram tillbaka så här i januari <3
ohhboy.blogg.se


oroshjärta

Åhhh snälla fortsätt med denna briljanta julkalender, levde ju livet när du skrev varje dag tjohej

Svar: åååh, tänkte faktiskt att jag ska lyckas publicera ytterligare sju julkalender-inlägg nu i januari, det var så många jag hade kvar innan julafton. men det är ju så svårt det där, att hinna med både livet och bloggen och skrivandet!
ohhboy.blogg.se


Sofia

Upp