en fredagslista.

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig:
Hahaha, alltså, jag skrattar lika mycket varje gång. Julia, sexton år, hänger i ett trettiogradigt Tyskland och visar upp all sin vithet.

En bild på dig som är mer fördelaktig:
Ja, här ser jag ju inte ut som stryk.

Vad har du gjort idag:
Idag har jag skrivit alldeles för lite, men åtminstone en aning. Sedan har jag hängt med Elsa i flera timmar vid köksbordet, slängt ihop en väldigt god hummus, skrattat i min säng och köpt vin på Netto. Dessutom har jag haft miniångest hela dagen lång pga obesvarade facebookmeddelanden, bokskrivandet och för lite tid för att hinna umgås med alla som jag verkligen vill umgås med. Otillräcklighetskänslor, helt enkelt. Nu har jag precis ställt in en potatisgratäng i ugnen, vilken ska intas tillsammans med Stina och Jonatan innan vi försvinner iväg ut i natten.


En bild från i somras:


Vi hängde i Gröndal i början av supervarma juni.
 

Vilken är din senaste googling:
”balkan club berlin raw” ungefär. Skulle hjälpa min bror att hitta ett specifikt klubbevenemang.Vad står det i det senaste meddelandet du fick på Facebook:
”hejje! vi ska borja laga mat nu, vi ar lite sega, men pratar om att ga till kptn, kanner for lite nostalgi, om ni are up for that? har du fatt nagon kansla for hur du vill att kvallen ska bli min kara?”

 

Vad åt du till middag idag:
Soon-to-be-middagen består av potatisgratäng, tomatsallad och ugnsgratinerade champinjoner med chili- och vitlökssmör.


Vad köpte du senast?
En flaska vin på Netto. 2,30 kostade detta vita, torra, sydafrikanska underverk.


Vad skulle du vilja lära dig?
Jag skulle vilja lära mig allt och lite till. Ett gäng exempel: hacka datorer, sjunga opera, surfa, dansa lindy hop, prata franska, tjäna pengar på aktier, använda pengarna till att förändra världen, spela piano och beatboxa. Brinner dock inte tillräckligt för något av det här för att vilja ta tag i det just precis nu.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Filosofi och psykologi.


Kan du åka skateboard?

Har knappt provat, men antar att jag skulle vara helt fantastisk! För några veckor sedan ställde sig min bror upp på en skateboard under en förfest, det hela varade i 0,001 sekunder innan han trillade. Sedan dess har han ont i revbenen, förmodligen en spricka. SKICKLIGT!

Den bästa frukten är:
Passionsfrukt eller ananas eller årets första satsumas.


Och den bästa grönsaken:
Champinjon. Om svampar räknas som grönsaker, eh?


Den bästa osten:
Cambozola, åååååååh!


Och den bästa gröten:
Risgrynsgröt.


Är du en bra sambo:
Det beror nog helt och hållet på vem jag bor med. Har vi liknande tankar kring livet och städning och egentid och kramar så blir det ju strålande. Jag diskar efter nästan varje måltid, ogillar tandkrämsrester i handfat och gillar ärlighet. Uppskattar även ost och vin vid köksbordet sena kvällar.


Det grövsta brottet du har begått är:
Jag har ärligt talat varit nästan tråkigt laglydig hela mitt liv. Inga plankningar, ingen springnota, inget snatteri. Det handlar nog mycket om min rädsla för auktoriteter, skulle liksom bryta ihop totalt om jag åkte fast. Men det är väl olagligt att dricka alkohol på allmän plats i Sverige? Det har jag gjort. Och jag antar att det är möjligt att åka fast för droginnehav om en håller i en väns droger i några sekunder? Det har jag också gjort.

 

En bild på förra årets bästa dag:

Anna och jag skapade minikollektiv i januari förra året. Hela månaden delade vi på mina tjugo kvadrat i Hornstull, drack kaffe, satt i fönstret, läste, kramades, och pratade i timme efter timme efter timme om alltalltallt. Nu bor hon i New York, och om jag inte var så van vid att vi bor på helt olika platser i världen, så hade jag saknat ihjäl mig.

Så, nu är potatisgratängen färdig. Ha en fin fredagsnatt. PUSS!

KÄRLEKSFÖRKLARINGAR

åh, fin lista, tror jag snor den!

btw, älskar din blogg. har läst den ett tag nu, hittade den innan jag + vänner åkte till Berlin. kan ju säga att din guide hjälpte oss! även om vi var typiska turister och även om vi inte gick på nån klubb utan mest nöjde oss med x antal barer. hur som, fin blogg, ja. det var ju det jag skulle skriva och inte svamla en massa. så!

Svar: åhåhåh, vad fint att ni använde er av guiden! och gött att du älskar bloggen, det värmer ungefär hur mycket som helst ska du veta! :)
ohhboy.blogg.se


rosita

Galet fin sommarbild och risgrynsgröt är alltid toppen.

Svar: <3!
ohhboy.blogg.se


Sandra Leone

skit i facebookmeddelanden. skriv en bok istället. själv borde jag skriva manus.
hör av dig när du har lust bara.
puzzz.

Svar: åååh, men snartsnartsnart kramas. bara. lite. till. bokskrivande. och. ångestande. först. PUSS!
ohhboy.blogg.se


julia.

jävlar, vad jag saknar dig hela tiden. ahhhh.

Svar: AAAAAAAHHHHHHHH!!! OCH JAG DIG!!!!!
ohhboy.blogg.se


sophie

Hur lång är du? Du ser väldigt lång ut! :)


Svar: Haha, ja, det kanske jag gör på den där bilden. Jag är typ 170-173 centimeter skulle jag väl tro. Så, hm, några centimeter över svensk kvinnlig medellängd?
ohhboy.blogg.se


cathrine

Upp