I was remembering the way it feels at just that moment when you begin to turn, when you're poised exactly between the things in life you want to do and those you need to do, and it seems for a few blessed seconds that they are all going to be the same.

Hej. Som ni kanske märker har jag fifflat ihop en ny (och väldigt pastellig) bloggdesign med mina begränsade HTML-kunskaper. Om det är någonting som ser märkligt ut eller inte riktigt fungerar, säg till! Annars får ni gärna versalkommentera KRAM eller BOMBASTISKT om ni känner att den nya designen fungerar. Förhoppningsvis blir jag en aning mer bloggpepp av allt det här, jag har känt mig så oerhört osugen det senaste på grund av trytande inspiration och uteblivna kommentarer. Föregående inlägg kan ni ignorera, jag ville bara ha någonting att länka till där uppe där det står "om mig" och visste inte hur jag annars skulle få det hela att fungera. Jag hoppas att ni mår bra. Inuti mig är allt just precis exakt lika stormigt som det har varit de senaste veckorna, men mitt krisande är åtminstone ganska underhållande (jag varierar nästangråt med gapskratt med hårda kramar med avgrundsvrål med julmusik i september). Puss.
KÄRLEKSFÖRKLARINGAR

Du skriver så fantastiskt vill jag bara säga. Sån förebild.

Svar: Åh åh åh! <3!
ohhboy.blogg.se


Gry sol

din blogg är så stört bra!!! älskar

Svar: PUSS X 1000!
ohhboy.blogg.se


frida

STRÅLANDE-DU!!!!

Svar: <3!
ohhboy.blogg.se


oroshjärta

Har aldrig kommenterat din blog men jag har definitivt läst den ett tag och du är en välkommen flykt från vanliga livet. Det är härligt att läsa vad än du skirver om! Angående bloggdesignen är det lite underligt att arkivets lista blir sååå låååång när precis alla månader och år skrivs ut, men om det inte går att fixa så är det okej. För övrigt älskar jag det pastelliga i bloggen <3

Svar: Åh, vad fint att höra, tacktacktack! <3! Och yes, jo, du har definitivt hur rätt som helst, arkivet blir verkligen superdupermegalångt på det där viset! Försökte finna en lösning, men är som sagt inte hur high som helst på html. Ska dock ge det ett nytt försök nästa gång jag har någon timme över. Kram. <3!
ohhboy.blogg.se


Emilia

Tre saker: 1) den nya designen är sjukt fin!! 2) ditt HÅÅR!! <3 Älskar det! 3) du skriver så oerhört bra!! och din blogg är en sån jag brukar spara till sist, precis så som jag gör med de godaste godisarna. Jag har varit dålig på att kommentera på sistone, kanske utav lathet, men också för att det känns så himla futtigt att typ skriva "braa!" när du, med dina ord, lyckats vända uppochner på hela mitt inre. Typ så. Men lovar att bättra mig! Puss!

Svar: hej fina du. 1) tttacckk! det kändes välbehövligt med lite ohöstiga pasteller här på bloggen 2) hehh, tack igen! MVH bruden som har blekt håret så brutalt att det nu känns som stålull, men sådant syns ju åtminstone inte på bild 3) blir så mjuk i hela kroppen av allt det sista du skriver att jag inte ens nästan vet hur jag ska svara. men jag fnittrar och ler när jag läser igenom din kommentar, så då kanske du förstår hur glad den gör mig. puss till dig!
ohhboy.blogg.se


Jennifer

BOMBASTISKT KRAM BOMBASTISKT KRAM BOMBASTISKT KRAM BOMBASTISKT KRAM BOMBASTISKT KRAM BOMBASTISKT KRAM

Svar: ALLTSÅ JAG ÄLSKAR DINA BOMBASTISKA & INTERNETLIGA KRAMAR, SCHATZI!
ohhboy.blogg.se


adna

BOMBASTISKT KRAM!

Svar: JUST PRECIS EXAKT SÅ! puss!
ohhboy.blogg.se


Alva

HEJA! Inte sluta blogga, gillar det här stället så mycket!!!

Svar: <3! lovar att fortsätta så länge som det känns fint, och det gör det ju ändå fortfarande mitt i all olust. puss!
ohhboy.blogg.se


frida

ATTACKKRAM. och julmusiken. sluta inte med den. blev lugn i själen bara av att kliva in i din hall.

Svar: blev så absuuuurt lugn i själen av att lyssna på julmusik igår. kunde verkligen inte ha valt bättre musik. ATTACKKRAM.
ohhboy.blogg.se


mockis

WOAH!!!

Svar: PUSS!!!
ohhboy.blogg.se


mimmi

din blogg och alla ord du så ihärdigt printar ner och postar här betyder mer än du förstår! att få gå in här en dag när inget riktigt klickar är en sån tröst KRAM

Svar: åååh börjar ju nästan gråta av finheten i den här kommentaren (råkade till och med skriva kramen istället för kommentaren, för att hela kommentaren känns som en enda perfekt mjukhård kram)!
ohhboy.blogg.se


nora

Jag kärleksförklarar dig, sluta aldrig blogga.

Svar: Åhhhhhhh. Ahhh. Puss.
ohhboy.blogg.se


Hanna

Jo nämen BOMBASTISKT!

Svar: :)))))))
ohhboy.blogg.se


Linnea

För mig är texten lite väl långt åt höger :( Jag använder chrome och har inte fönstret så stort att det täcker hela skärmen, så det har antagligen med det att göra på något vis. Men det var himla fint och luftigt du gjort det här, tummen upp!

Svar: woaaah. borde egentligen fixa det där på något vis, men förstår ej vad som har gått fel. får kanske kodtrixa lite någon dag snart:/
ohhboy.blogg.se


Hanna

Upp